Të gjitha kategoritë

Kopolimer akrilonitril butadien (NBR)

Shtëpi> Produkte > Kopolimer akrilonitril butadien (NBR)

Kopolimer akrilonitril butadien (NBR)

Kramod N është marka e regjistruar tregtare e NordKra Nitrite Butadiene Rubber. Modifikim termoplastik, polimere bazë në solucione gome, përbërës në ngjitës me bazë tretës, përbërës në përbërje të përziera të thata. Polimerët NBR (përmbajtja e akrilonitrilit midis 28% dhe 40%) janë plastifikuesit më të mirë të paekstraktueshëm, duke shndërruar polivinilklorurin e ngurtë në polivinilklorur të butë. Ruajtja afatgjatë e fleksibilitetit edhe në kushte të vështira migrim shumë i ulët i plastifikuesit në pjesë të tjera që janë në kontakt të drejtpërdrejtë, stabilitet i mirë i dimensioneve në kushtet e fryrjes në vajra minerale dhe lëndë djegëse, komplet i përmirësuar i përhershëm, rezistencë më e mirë ndaj plakjes në shërbimin e temperaturës së lartë “Gumë- si" haptikë. Nivelet e përzgjedhjes janë: Kramod NP 3344 dhe Kramod NP 3374, për nxjerrjen dhe kalendimin: Kramod NPXL 3351.

produktet e gjetura

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.