Të gjitha kategoritë

Kopolimer akrilonitril butadien (NBR)

Shtëpi> Produkte > Kopolimer akrilonitril butadien (NBR)

39d2e6dbfa76e58e3f8e37a48acb51a
6dacc8f3619644a2b600c1b239b15c8
Kramod N është marka e regjistruar tregtare e NordKra NBR. Pluhuri Kramod N 3374 është grimcuar, me një përmbajtje akrilonitrile prej 33%, një viskozitet Mooney prej 70 dhe një madhësi maksimale të grimcave prej 0.6/6 mm.
Kramod N është marka e regjistruar tregtare e NordKra NBR. Pluhuri Kramod N 3374 është grimcuar, me një përmbajtje akrilonitrile prej 33%, një viskozitet Mooney prej 70 dhe një madhësi maksimale të grimcave prej 0.6/6 mm.

Kramod N është marka e regjistruar tregtare e NordKra NBR. Pluhuri Kramod N 3374 është grimcuar, me një përmbajtje akrilonitrile prej 33%, një viskozitet Mooney prej 70 dhe një madhësi maksimale të grimcave prej 0.6/6 mm.


Klasat Kramod® N të bazuara në NBR, për modifikim termoplastik Polimere bazë në solucione gome, Përbërës në ngjitës me bazë tretës, përbërës në përbërje të përzier në të thatë, pluhur polimer dhe thërrime për përpunim më ekonomik dhe si aditivë funksionalë në përbërje, kryejnë aktivitete bluarjeje tek klienti kërkesë, Pluhur ose mbeturina në tufa, çarçafë ose vullkanizues.

karakteristika
Vendi i origjinës:Kinë
Brand Name:Kramod® NP3374
Numri Modeli:Kramod® NP3374
Certifikim:Inspektimi dhe certifikimi i Kinës 
Sasia minimale Rendit:16 ton për një kabinet të vogël
Çmimi:3452 dollarë në fabrikë
Details paketimit:Madhësia e kutive të kartave: 50cm*40cm*30cm me një qese polietileni brenda. 25+1 kg.
Koha për dorëzim:Një deri në dy muaj
Kushtet e pagesës:transferta telegrafike, akrediti etj
Aftësia furnizimit:Prodhuar vetë në fabrikën tonë

Polimeret NBR (përmbajtja e akrilonitrilit midis 28% dhe 40%) janë plastifikuesit më të mirë të paekstraktueshëm, duke shndërruar klorurin e ngurtë të polivinilit në klorur polivinil të butë. Ruajtja afatgjatë e fleksibilitetit edhe në kushte të vështira migrimi shumë i ulët i plastifikuesit në pjesë të tjera që janë në kontakt të drejtpërdrejtë , qëndrueshmëri e mirë e dimensioneve në kushtet e fryrjes në vajra minerale dhe lëndë djegëse, komplet i përmirësuar i përhershëm. Rezistencë më e mirë ndaj plakjes në shërbimin e temperaturës së lartë, hapëse "si gome".

Aplikacion

Guarnicione, batanije printimi, tekstile të veshura me gome, shirita frenash

specifikimet

图片 2

Paketimi:

Madhësia e kutive të kartave: 50cm*40cm*30cm me një qese polietileni brenda. 25+1 kg.

Raft Jeta:

9 muaj nga data e prodhimit të garantuar sipas kushteve të ruajtjes së përmendur. Ritestoni parametrat kritikë 6 muaj nga data e prodhimit për pronat.

HETIM
Faqet Product

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.