Të gjitha kategoritë

Gome polikloropren

Shtëpi> Produkte > Gome polikloropren

Gome polikloropren

Emri: Gome polikloropren

Llojet: Gome polikloroprene CR121, Gome polikloroprene CR232, gome polikloroprene CR244

Nr. CAS:9010-98-4

KODI HS: 4002491000

Pamja dhe vetitë: E ngurtë kafe e lehtë në të bardhë kremoze, pak me erë

Aplikimet: Aplikimet e polikloroprenit Goma e kloroprenit përdoret gjerësisht në industri për kabllot rezistente ndaj ujit dhe flakës, rripa transporti rezistent ndaj nxehtësisë, zorrë dhe shirita rezistent ndaj vajit dhe korrozionit, si dhe për ngjitës dhe materiale mbyllëse.

produktet e gjetura

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.