Të gjitha kategoritë

Hidrati i hidrazinës

Shtëpi> Produkte > Hidrati i hidrazinës

Hidrati i hidrazinës

Emri: Hidrazin hidrat

Formula molekulare: N2H4·H2O

Pesha molekulare: 50.06

Llojet: Hidrazine hidrat 40%, Hidrazine hidrat 55%, Hidrazine hidrat64

Nr. CAS: 7803-57-8

KODI HS:2825101090

Numri i OKB-së: Hidrazine hidrat 40% (3293)

Pamja dhe karakteri: Lëng transparent pa ngjyrë

Substancat e ndaluara: agjentë oksidues të fortë, acide të forta, bakër, zink, oksid merkur, metal natriumi, klorur stan, 2.4-dipiridilklorobenzen.

Aplikimi: Përdoret si agjent reduktues, tretës, antioksidant, në prodhimin e produkteve farmaceutike, agjent shkumës N, etj.

produktet e gjetura

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.