Të gjitha kategoritë

Hidrati i hidrazinës

Shtëpi> Produkte > Hidrati i hidrazinës

1
2
Hydrazine hydrate 55% pangjyrë e lëngshme transparente me shije të lehtë amoniak, lëndë të para kimike të imta të përdorura si reduktues dhe solucion
Hydrazine hydrate 55% pangjyrë e lëngshme transparente me shije të lehtë amoniak, lëndë të para kimike të imta të përdorura si reduktues dhe solucion

Hydrazine hydrate 55% pangjyrë e lëngshme transparente me shije të lehtë amoniak, lëndë të para kimike të imta të përdorura si reduktues dhe solucion


Hidrati i hidrazinës dhe produktet e derivateve të tij përdoren gjerësisht në shumë aplikime industriale, si produkte kimike, produkte farmaceutike, produkte agrokimike, trajtime uji, produkte fotografike dhe fotografike si agjentë reduktues, antioksidantë, për prodhimin e produkteve farmaceutike, agjentë shkumës etj.

karakteristika
Vendi i origjinës:Kinë
Brand Name:Hidrazine 55%
Numri Modeli:Hjgyshj55
Certifikim:Inspektimi dhe certifikimi i Kinës 
Sasia minimale Rendit:16000KG
Çmimi i fabrikës:1.8 USD/KG
Details paketimit:Tambur plastik i mbyllur 200 kg blu
Koha për dorëzim:Nje muaj
Kushtet e pagesës:transferta telegrafike, akrediti etj
Aftësia furnizimit:Me prodhuesin e vet

Hidrati i hidrazinës, i njohur edhe si hidrat hidrazin, është një përbërës inorganik me formulën kimike N2H4-H2O, një lëng i pangjyrë, transparent, tymi me erë të dobët amoniaku, i cili pi duhan në ajër të lagësht dhe është shumë alkalik dhe higroskopik. Në presionin atmosferik, hidrazina mund të formojë azeotrope me ujin (përmbajtja e hidrazinës në azeotrope është rreth 69%). Lëngu hidrat hidrazin ekziston si dimer, i përzier me ujë dhe etanol, i patretshëm në eter dhe kloroform; gërryen qelqin, gomën, lëkurën, tapën etj. dhe dekompozohet në N2, NH3 dhe H2 në temperatura të larta; Hidrati hidrazin është jashtëzakonisht reduktues dhe reagon dhunshëm me monomeret halogjene, HNO3, KMnO4 etj. Thith CO2 në ajër dhe prodhon tym. Hidrati i hidrazinës dhe derivatet e tij përdoren gjerësisht në shumë aplikime industriale, si agjentë reduktues, antioksidantë, në mjekësi, shkumëzues etj.

Aplikacion

Si një material kimik i imët i rëndësishëm, hidrat hidrazine përdoret kryesisht në sintezën e AC, D1PA, TSH dhe agjentëve të tjerë shkumës; përdoret gjithashtu si agjent pastrimi për deoksigjenimin dhe de-dioksidin e karbonit në kaldaja dhe reaktorë; përdoret në industrinë farmaceutike për të prodhuar barna kundër tuberkulozit dhe kundër diabetit; përdoret në industrinë e pesticideve për të prodhuar herbicide, rregullues të rritjes së bimëve dhe fungicide, insekticide dhe rodenticide; përveç kësaj, mund të përdoret për të prodhuar karburant raketash, karburant diazo dhe aditivë gome.

specifikimet

Përparësia konkurruese:

Para se të eksportojmë direkt këtë produkt, ne kemi bërë qindra porosi me shumë kompani tregtare për eksportin e hydralazine, kemi fabrikën tonë, e cila ka avantazhe për sa i përket çmimit dhe performancës.

HETIM
Faqet Product

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.