Të gjitha kategoritë

Ngjarjet e tanishme

Shtëpi> Lajme > Ngjarjet e tanishme

Drejtuesit e Departamentit Provincial të Shanxi të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit vizituan fabrikën e kompanisë

Koha: 2022-06-15 Goditjet: 37

Në mëngjesin e 15 qershorit 2022, Ma Yunxia, ​​zëvendësdrejtor i Departamentit të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit Provincial Shanxi, i shoqëruar nga Yu Chuan, zëvendësdrejtor i Kongresit Popullor Komunal Changzhi, Fang Jinbin, drejtor i Byrosë Komunale Changzhi të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit dhe drejtues të tjerë, hynë thellë në kompani për të hetuar projektet kryesore industriale. Pas dëgjimit të raportit për ecurinë e projektit të ndërmarrjes dhe kuptimit të nevojave të zhvillimit të ndërmarrjes dhe zbatimit të politikave përkatëse, liderët provincialë dhe komunalë konfirmuan plotësisht përpjekjet e ndërmarra në ndërtimin e projektit, dhe sinqerisht parashtruan udhëzime dhe konstruktive. sugjerime, duke hedhur një bazë të mirë që fabrika e ardhshme të vazhdojë të bëjë një punë të mirë në ndërtimin e projekteve. [Raporti Shen Huifang dhe Zhong Jie]

图片 1

Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Asnje

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.