Të gjitha kategoritë

Produkte

Shtëpi> Produkte

Produkte

Kompania jonë operon në import dhe eksport të mallrave, me artikujt e përgjithshëm të prodhimit dhe shitjes së produkteve kimike, prodhimin dhe shitjen e pigmenteve, prodhimin e produkteve të qymyrit, shitjen e qymyrit dhe produkteve, larjen e qymyrit, trajtimin e ujërave të zeza dhe riciklimin e tij, dhe Prodhimi dhe Furnizimi i Energjisë Nxehtësie.

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.