Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth nesh > Profili i kompanisë

Profili i kompanisë
Profili i kompanisë

Hainan Huojia Shengdong Trading Co., Ltd. ndodhet në ndërtesën A17, Baza e Selisë Inteligjente Ekologjike Zhongxing, Nr. 20 Jiulong Avenue, Jiushe Town, Ledong Li Nationality County Autonome. Kompania operon në import dhe eksport të mallrave, me artikujt e përgjithshëm të prodhimit dhe shitjes së produkteve kimike, prodhimin dhe shitjen e pigmenteve, prodhimin e produkteve të qymyrit, shitjen e qymyrit dhe produkteve, larjen e qymyrit, trajtimin e ujërave të zeza dhe riciklimin e tij, dhe prodhimin dhe furnizimin me energji termike. Me seli në qytetin Changzhi, Provinca Shanxi, kompania ka eliminuar industritë e prapambetura (kapacitetin e prodhimit) dhe është transformuar dhe përmirësuar nga një industri tradicionale me konsum të lartë energjie dhe efikasitet të ulët, të tilla si një gjeneratë e minierave të qymyrit, dy gjenerata të koksit, tre breza të Prodhimi i karbitit të kalciumit dhe katër gjenerata të prodhimit primar të energjisë, deri në gjeneratën e pestë të industrisë së ekonomisë rrethore kimike, e cila ka zhvilluar një zinxhir të industrisë së ekonomisë rrethore që integron prodhimin e energjisë, PVC, hidratin hidrazin, gomën kloropren, sulfur polifenileni dhe elektrokimikë të tjerë të mirë.

  • kompani
  • depo
  • ekip

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.