Të gjitha kategoritë

Industry News

Shtëpi> Lajme > Industry News

Takimi i sitit Changzhi për zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë kimike të drejtuar nga burimet e të dhënave në provincën Shanxi u mbajt në kompaninë tonë

Koha: 2022-07-15 Goditjet: 40

Më 15 korrik 2022, në kompaninë tonë u mbajt "Takimi i sitit Changzhi për zhvillimin e cilësisë së lartë të industrisë kimike të drejtuar nga burimet e të dhënave në provincën Shanxi". Para takimit, Shang Alang, Zëvendës Drejtor i Departamentit Provincial të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, He Xin, nënkryetar i Bashkisë së qytetit Changzhi dhe drejtues të tjerë, si dhe përfaqësues të zyrave të ndryshme bashkiake të industrisë dhe teknologjisë së informacionit dhe ndërmarrjeve, u futën thellë. në dhomën qendrore të kontrollit të termocentralit të parkut, impiantit të rrëshirës dhe uzinës së hidratit të hidrazinës, dëgjuam me kujdes situatën e impianteve tona që promovonin transformimin dixhital dhe funksionimin automatik dhe inteligjent, si dhe u fokusuam në impiantin e hidratit të hidratinës, vëzhguam pajisjet e avancuara kufitare në fabrikë, si robotë patrullimi me rrota rezistente ndaj shpërthimit dhe helmeta inteligjente. Më në fund, ata u kthyen në kompani për të vizituar platformën e të dhënave të mëdha të kompanisë dhe mësuan në detaje rreth sistemit të kontrollit të aksesit pa pilot të kompanisë sonë, sistemit të pambikëqyrur dhe procesit të funksionimit të platformës industriale të të dhënave të mëdha supOS.

Në orën 10:30 filloi zyrtarisht takimi i shkëmbimit në terren. Shang Alang, zëvendësdrejtor i Departamentit Provincial të Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, dhe He Xin, nënkryetari i bashkisë së qytetit Changzhi, mbajtën fjalime përkatësisht. Më pas Li Yizhen, një ekspert dixhital industrial i China Telecom Group Corporation, dhe Zhao Chongshan, drejtor i Advanced Computing Taiyuan Center, mbajtën fjalimet kryesore përkatësisht. Më pas, ndërmarrjet përkatëse nënshkruan kontrata në terren. Më në fund, Huo Wencheng, nënkryetari i kompanisë dhe Fan Chunle, menaxheri i përgjithshëm i Zhejiang Zhongkong, bënë një prezantim mbi skenën e inteligjencës dixhitale në industrinë kimike.

Nëpërmjet mbledhjes së suksesshme të këtij takimi në terren, kompania do të vazhdojë të ndërtojë një sistem të ri të "industrisë së rafinuar, prodhimit inteligjent, prodhimit të automatizuar, menaxhimit dixhital, kontrollit të ligët" dhe të përmirësojë me të vërtetë konkurrencën thelbësore të tregut të ndërmarrjeve, duke shtrirë një bazë solide për promovimin e zhvillimit të gjithanshëm me cilësi të lartë të ndërmarrjes! [Raporti Shen Huifang dhe Zhong Jie]

图片 3

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.