Të gjitha kategoritë

Industry News

Shtëpi> Lajme > Industry News

Dega e Partisë së Përgjithshme në Huojiagou Mbaj një mbledhje të përgjithshme për të festuar 101 vjetorin e themelimit të Partisë

Koha: 2022-07-01 Goditjet: 21

Në mëngjesin e 1 korrikut 2022, në sallën e konferencave në katin e pestë të kompanisë u mbajt "Dega e Partisë së Përgjithshme të Huojiagou në Përkujtim të 101-vjetorit të Themelimit të Partisë Komuniste të Kinës". Në konferencë morën pjesë gjithsej 114 anëtarë të Partisë nga katër degët e Degës së Përgjithshme të Partisë. Shen Yanjun, Zëvendës Sekretari i Degës së Partisë së Përgjithshme të fshatit, kryesoi mbledhjen dhe anëtarët e dy komiteteve dhe të divizionit të parë të Huojiagou morën pjesë në mbledhjen e kremtimit. Shen Haibing, kryetar i Kongresit Popullor Kombëtar të Qytetit të Lepurit të Bardhë Perëndimor, mori pjesë në konferencë.

Në orën 11:00, kongresi i 101-vjetorit të themelimit të Partisë nisi me tingujt e Himnit Kombëtar. Në konferencë, Sekretari Huo Songqin bëri një raport me titull "Përpiquni për zhvillimin e gjithanshëm dhe me cilësi të lartë të industrisë Hokkien".

Në konferencë, Presidenti Shen Haibing foli për ndjenjat e tij personale, vlerësoi shumë dhe pohoi plotësisht arritjet e kauzës sonë të familjes Huo dhe parashtroi opinione udhëzuese dhe shpresa të zjarrta për punën tonë të ardhshme.

Në fund të konferencës, Shen Yanjun, Zëvendës Sekretari i Degës së Përgjithshme të Partisë, mbajti një fjalim përmbledhës, i cili dha një pasqyrë të mirë të frymës së fjalimit të Sekretarit Huo. Ai theksoi se ne duhet t'u përmbahemi gjithmonë vlerave të korporatës të "respektimit të parajsës dhe dashurisë për të tjerët, dhe integrimit të njohurive me praktikën", të jemi të guximshëm për të marrë përgjegjësinë, të hapim shtigje të reja, të zbatojmë plotësisht qëllimin strategjik të "promovimit të besnikërisë së perandorit. dashamirësia dhe besnikëria, dhe praktikimi i vazhdueshëm i menaxhimit të ndërgjegjësimit", punojmë shumë për të bërë gjërat tona dhe për të ndërtuar konkurrencën thelbësore të tregut të ndërmarrjes, Përpiquni fort për të promovuar zhvillimin e gjithanshëm dhe me cilësi të lartë të Industrisë Huojia!

Më në fund konferenca përfundoi me sukses me këngën “Nuk ka Kinë e re pa Partinë Komuniste”.

图片 2

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.